PATIKE NIKE ZOOM ASCENTION BG
PATIKE NIKE ZOOM ASCENTION BG
PATIKE NIKE ZOOM ASCENTION BG
PATIKE NIKE ZOOM ASCENTION BG
PATIKE NIKE ZOOM ASCENTION BG

PATIKE NIKE ZOOM ASCENTION BG

Šifra artikla: 834319-700
3.990,00 RSD
3.990,00 RSD - MPC
Važeća MP cena
3.990,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
  • Brza isporuka
  • Sigurna kupovina
  • Besplatna dostava za sve porudžbine preko 1.000,00 RSD
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
0800 001 001
Radno vreme:
Ponedeljak-subota 09:00-21:00 h
Nedelja 10:00-17:00 h
0-24h vikendom i praznicima

Košarka je opet u modi, a obuća koja se nosi tokom aktivnosti u ovom sportu, takođe, je neizostavni element koji prati sve te aktuelne događaje. Neretko i patike koje vidimo na nogama nekog od omiljenih košarkaša postaju pravi motiv za naše interesovanje i angažovanje. Nije prazna fraza da udobna obuća, naročito u sportu, ima i te kako bitnu ulogu, pre svega, za naše zdravlje.

Patike Nike Zoom Ascention bg su jedan od takvih primera koje motivišu košarkaše u postizanju što boljih rezultata. U pitanju su duboke patike za košarku koje su namenjene deci. Zeleno-crni dezen dodatno ih čini upečatljivim, zbog čega je njihov spoljašnji izgled maksimalno istaknut.

Mreža na površinskom sloju je zadužena za savršenu ventilaciju i tokom najaktivnijih treninga i utakmica zahvaljujući kojoj noga i pod takvim uslovima slobodno diše. Kvalitet koji poseduje Nike Zoom Ascention bg model je, pre svega, obeležen poznatom Nike Zoom tehnologijom izrade kod koje se vazduh pod pritiskom nalazi između tvrdih, ali fleksibilnih vlakana.  Prilikom dodira sa podlogom se ova vlakna  stisnu i nakon podizanja stopala se opet vrate u prvobitni položaj.

 

NIKE

Nike je jedan od vodećih svetskih brendova u proizvodnji sportske opreme. Ovaj američki brend osnovali su 1964 Bil Bouerman i Filip Najt. Čuveni najkov logo Swoosh, nacrtala je student grafičkog dizajna Karolina Dejvidson, za honorar od samo 35 dolara. Danas je nike poznat i po čuvenom sloganu ,,Just do it”. Naziv brenda potiče od grčke boginje trijumfa i pobede Nike.

OSTAVI KOMENTAR

Karakteristika Vrednost
Kategorija OBUCA OSTALO
Kartica OBUĆA
Pol DECA
Brend NIKE
Namena KOSARKA
Status HIT CENA